Klik hier om ons portfolio te bekijken.

Contact gegevens:
Algemeen
E. info@mefon.nl
T. 06-22994968

Advies

Webadvies

Om de mogelijkheden van het internet voor uw bedrijf optimaal te benutten is kennis nodig. Als u deze kennis niet zelf in huis heeft kunt u bij ons terecht voor tips en adviezen. Onze service zal u veel tijd besparen, aangezien u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar het webdesign bureau dat het beste bij uw behoeften past.

Wij zullen u ook adviseren over een ontwerper voor uw logo en huisstijl.

Hardware advies

Alle bedrijven hebben hardware producten nodig. Je kan hierin zelf gaan shoppen maar dan kom je al gauw termen tegen die u niet begrijpt. Al deze termen zijn bij ons wel bekend. Als u deze kennis dus niet zelf in huis hebt kunt u bij ons terecht voor tips en adviezen. Onze service zal u veel tijd besparen, aangezien u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar de beste oplossing voor uw kantoor.

Wij zullen u adviseren over verschillende bedrijven die hardware verkopen.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van de diensten van Mefon.nl kunt u geheel vrijblijvend een quikscan formulier invullen, en eventueel in een later stadium aanvullen. Nadat u de lijsten heeft ingevuld kunt u uw opdracht tot dienstverlening bevestigen. Nadat wij uw bevestiging hebben gekregen zullen wij ons verdiepen in uw situatie. Eventueel wordt er gevraagd naar extra informatie. Als wij uw behoeften in kaart hebben gebracht, en er een duidelijk beeld is gevormd van hoe uw kantoor het beste kan worden opgezet, wij zullen leveransiers benaderen een offerte. Zodra er voldoende reacties binnen zijn onvangt u van ons een overzicht met de voordeligste pakketen die passen binnen uw budget.

Kosten

Voor het uitbrengen van onze adviezen rekenen wij v.a. € 75,-. Het gaat dan om het standaard advies, zoals onderaan deze pagina beschreven. Gezien de scherpte van de offertes, de tijd die u bespaart en de geselecteerde kwaliteit verdiend u dit bedrag ruimschoots terug.

Het standaard advies, wat houdt het in?

  • Wij analyseren de door u ingevulde quikscan.
  • Na eventueel nader te hebben geïnformeerd stellen wij vast wat u nodig heeft op uw kantoor.
  • Wij selecteren een aantal hardware leveranciers die binnen uw budget volgens ons goede kwaliteit de gewenste producten kunnen leveren
  • Er worden tariefindicaties / offertes aangevraagd bij de door ons geselecteerde uitvoerders.
  • Als er voldoende offertes binnen zijn gekomen zullen wij de aanbiedingen maken zodat u uw producten zo voordelig mogelijk kunt krijgen..
  • U ontvangt van ons het overzicht van de offertes
  • Gedurende het hele proces kunt u via E-mail bij ons terecht met al uw vragen.
Mocht u andere wensen hebben waarbij u denkt onze hulp te kunnen gebruiken, laat het ons dan weten.

advies - Web - Analyseren - www - Webadvies - Hardware advies - design - Advies - Aanbiedingen - internet - webdesign - Kennis - Kantoorinrichting - Mefon
 
Disclaimer | Algemene voorwaarden | Sitemap
© 2007-2014 Mefon